Foto Formatii Nunta Bucuresti

Foto Formatii Nunta Bucuresti – Formatie Nunta – Dorian Orchestra


INSTAGRAM DorianOrchestra – Foto ( acest link se deschide in instagram)


Sfaturi in alegerea unui Fotograf de Nunta

Foto Formatii Nunta: Un fotograf de nunta trebuie sa aiba in minte urmatoarea problema: Nu poti fotografia acel moment mai tarziu. Trebuie sa simti momentul si sa-ti iasa fotografia din prima. Cu alte cuvinte daca ai ratat ceva te-ai ars. De aceea este foarte esential sa stii anumite trucuri pe care le folosesc fotografii profesionisti.

În toate siturile şi portalurile de nunţi pe care le-aţi vizitat aţi găsit articole despre “Alegerea fotografului de nunţi”. Fiecare dintre aceste articole consideră aparatura folosită un criteriu fundamental pentru selecţie, uitând să menţioneze că nu doar aparatura este importantă, fotograful este cu adevarat profesionistul.

Realitatea este mai simplă: cereţi să vedeţi fotografii printate în format 20x30cm sau mai mari, sau un album paginat. Dacă aţi trimite imaginile unei reviste, pentru ilustrarea unui articol despre nunta voastră, cu imagini cât pagina, fotograful a trecut “testul aparaturii”. Important este ca la nunta dumneavoastra sa execute fotografiile cu acelasi aparat care a fost prezentat la semnarea contractului!