Formatii nunta Braila preturi

Formatii nunta Braila preturi

Formatii Nunta Braila Preturi. Bine ati venit pe site-ul oficial al formatiei de nunta Dorian ORCHESTRA. Daca sunteti pe aceasta pagina dedicata unei cautari in google – Formatii nunta Braila Preturi, va dorim navigare placuta! Formatia de Nunta Dorian ORCHESTRA poate fi solicitata la evenimente elegante de tip nunta si avem preturi pentru diferite evenimente.

Sezonul nuntilor si al petrecerilor tematice este favoritul nostru, pentru ca avem ocazia sa cantam si sa-i incantam pe cei care ne asculta!

Ii distram pe oameni la nunti, botezuri si petreceri corporate, fiind printre putinele Formatii Nunta pregatite sa ofere spectacole complete.

Dorian Orchestra se poate poate oferi diferite pachete de nunta la diferite preturi. aceste pachete includ sonorizare pentru minim 120 de persoane.Pachetele de nunta includ lumini de scena, Fum greu, masina pentru baloane, masina fum Dj.

In functie de pret se poate configura si formatia – 2,3 solisti, acordeon, chitara, orga. Daca se doreste si alt instrument la alegere va putem oferi suplimentar contra cost.

Pretul unei formatie difera in functie de calitatea serviciilor muzicale.

aceasta pagina vine in ajutorul cautarilor in google pe cuvintele cheie: formatii nunta Braila preturi, formatie nunta Braila, formatii nunta Braila

Call Now Button
1
Bună ziua! Vă rugăm să ne precizaţi dacă aveţi întrebări.Suntem aici să vă ajutăm.
Powered by
%d blogeri au apreciat: