formatii nunta braila Formații nuntă Brăila Prețuri

Formatii Nunta Braila Preturi. Bine ați venit pe site-ul oficial al formației de nuntă. Dacă sunteți pe această pagină dedicată unei căutari in googleFormație nuntă Brăila Prețuri, vă dorim navigare placută! Formația de Nuntă  poate fi solicitată la evenimente elegante de tip nuntă și avem prețuri competitive pentru diferite evenimente.

Sezonul nunților si al petrecerilor tematice este favoritul nostru, pentru că avem ocazia să cantam și să-i incantam pe cei care ne ascultă!

Ii distram pe oameni la nunți, botezuri și petreceri, corporate, fiind printre puținele Formații de Nunta pregatite să ofere spectacole complete.


VEZI TOATE CLIPURILE


Formații Nună Brăila Prețuri

Indiferent că este nuntă, botez, petrecere sau eveniment privat și are loc in Braăila și chiar si in alte zone ale Brailei, ne putem deplasa, cu sonorizare proprie, pentru a asigura buna dispoziție.

Dorian Orchestra  poate poate oferi diferite pachete de nunta  preturi competitive. Aceste pachete includ -sonorizare pentru minim 80 de persoane – Pachet BASIC. Pachetul  PREMIUM  include lumini de scena, Fum greu, masina pentru baloane, masina fum Dj.

Trupă Nunta Brăila Preț

In funcție de preț se poate configura și formația – 2,3 solisti/soliste, acordeon, chitara, orga, saxofon(cafe). Dacă se doreste și alt instrument la alegere vă putem oferi suplimentar contra cost.

Prețul unei formatii diferă in funcție de calitatea serviciilor muzicale.Masină fum greu/gheață carbonică – 200 euro. Pentru acest serviciu trebuie să ne anunțați cu cel puțin o saptamană inaintea ...
Citește Mai Mult

PACHETUL BASIC este destinat evenimentelor cu un numar de pană  la 80, 100 de participanți.

In cazul in care se depaseste numarul de persoane se poate suplimenta contra cost pentru pachetul CLASIC.

Genuri muzicale abordate:

 • Cover-uri muzica internationala si romaneasca DJ.
 • Muzica populara si de petrecere Solista.

PACHETUL CLASIC este destinat evenimentelor cu un numar de participanti de pană la 100, 120 de persoane.

In cazul in care se depaseste numarul de persoane se poate suplimenta contra cost pentru pachetul MODERN.

Genuri muzicale abordate:

  • Cover-uri muzica internationala si romaneasca
  • Muzica populara si de petrecere

PACHET MODERN  este destinat evenimentelorcare se desfasoara in locatii cu o capacitate de pana la 150 de persoane maxim.

Pachet MODERN – Recomandat pentru nuntile clasice: muzica usoara, muzica populara. Formație Nuntă Brăila prețuri

Pachetul include:

 • Sonorizare
 • Lumini PAR LED
 • Sonorizare adecvata pentru 160 persoane – inclusa in pret.
 • In cazul in care se depaseste numarul se poate suplimenta contracost.

PACHET PREMIUM este destinat evenimentelor ce se desfașoară in locații gen BALLROOM, CORT EVENTS.

Pachet Premium” pentru evenimentul dumneavoastra consta in servicii all in one. Program Gypsy, program Latino, Program instrumental folclor & caffe concert. Schela de lumini va fi inclusa in pachet pe toată durata evenimentului. Puteți opta și pentru mașina de baloane, mașina de fum Dj sau mașina de Fum Greu. Programul vocal va fi susținut de 3 solisti. Sonorizarea va fi adecvată pentru o locație speciala(cort pentru evenimente, Ballroom). Pentru evenimente ce depasesc un numar de 200 de persoane este necesara o sonorizare professională mult mai amplă.

PACHET PREMIUM PLUS estedestinat evenimentelor evegante ce se desfasoară in locații gen PALAT, BALLROOM, CORT EVENTS, Retaurante de 4, 5 stele.

Programul vocal va fi sustinut de 4 solisti și 4 instrumentiști.

 • Sonorizare adecvata pentru 250 persoane – inclusa in pret.
 • In cazul in care se depășește numărul se poate suplimenta contra cost.

  Formații Nuntă Brăila prețuri – Trupe Nuntă Brăila – Formație Evenimente Premium

Această pagină are ca scop propulsarea acestui site in   google pe cuvintele cheie: formații nuntă Braila prețuri, formație nuntă Braila, formații nuntă Braila, trupa cover nunta braila, trupa nunta braila.

Articole recomandate

Call Now Button
Open chat
1
Bună ziua! Vă rugăm să ne precizaţi dacă aveţi întrebări.Suntem aici să vă ajutăm.
%d blogeri au apreciat: