Formatii Nunta Mangalia

Formatia Dorian ORCHESTRA (Formatii nunta Mangalia) presteaza servicii muzicale in Mangalia. Pe parcursul sezonului estival Dorian Orchestra presteaza program muzial la hotel Scoica din statiunea Jupiter.


Formatie nunta Mangalia

Va invitam sa va configurati formatia Dorian ORCHESTRA in functie de preferintele muzicale, poate predomina mai mult muzica de petecere sau muzica cover. Puteti alege un pachet cu un numar diversificat de solisti in functie de preferintile invitatilor dumneavoastra. Pachetul standard contine 2 solisti (solist muzica cover / solist muzica de petrecere, greceasca, arabeasca). Instrumentele standard sunt Orga , Chitara, Acordeon, Percutie (optional).

Formatia Dorian Orchestra poate fi configurata astefel: 2 solisti muzica Cover + 2 Solisti Muzica de petrecere si Folclor, practic evenimentul va avea un program muzical diversificat.

Avem in oferta si shela pentru Lumini dotata cu Pari LED + Beam / Moving Head. Puti opta si pentru o masina de Fum DJ, masina de Baloane, Masina de Fum Greu(Gheata Carbonica). Fumul Greu este indicat in deschidera evenimentului – Dansul Mirilor. Dorian Orchestra ofera consultanta gratuita in alegera serviciilor de nunta – Foto, Video, Lumini, Dansatori (vezi pagina video), Sonorizare. Sonorizarea este foarte importanta la un eveniment de tip nunta. Daca petrecerea are loc la un „Cort” cu siguranta va fi nevoie de o sonorizare speciala, mult mai multe boxe.

Nota: De evitat locatiile pentru evenimente care nu au in dotare Mocheta + Parchet( acustica cu reverb). De evitat saloanele pentru nunta care de asemeni o inaltime foarte mare (peste 4Metri) aceste din urma avand o acustica precara.

Va invitam sa va abonati la pagina officiala de YouTube  Dorian Orchestra.

Acesta pagina are un rol informativ in pozitionarea cat mai buna a site-ului in motorului de cautare GOOGLE.

Cuvinte ajutatoare: Formatii nunta Mangalia, formatie nunta mangalia, formatie cover mangalia, trrupa cover.

Va multumim ca ati vizualizat o pagina Dorian Orchestra! Va asteptam sa ne contactati


Articole recomandate

Call Now Button
Open chat
1
Bună ziua! Vă rugăm să ne precizaţi dacă aveţi întrebări.Suntem aici să vă ajutăm.
%d blogeri au apreciat: