Formatii Nunta Judetul Ilfov

Formatii Nunta Judetul Ilfov

Locuiesti in Ilfov? Ai tastat formatii Nunta Judetul Ilfov? Formatie pentru o Nunta sau un Botez in Judetul IlfovAi ajuns unde trebuie!

Presupunand ca majoritatea dintre Dumneavostra cunoasteti replica la intrebarea “Cine va recomanda?” din celebrul film de succes BD La Munte si la Mare “Vocea si Talentul“, la noi chiar sunt valabile. Pentru a va convinge puteti accesa sectiunea noastra Video.

Cu un avantaj imens de experienta de peste 20 de ani si un repertoriu foarte vast, avem reteta completa pentru o formatie de nunta in judetul Ilfov(Bucuresti) sau un botez de vis. Sisteme de sonorizare ultra performante in functie de dimensiunea salonului, artisti consacrati, jocuri de lumini, scena, solisti vocali de muzica usoara si de muzica populara etc… Ofertele sunt personalizate in functie de judet si cerintele Dumneavostra.

Formatia Dorian Orchestra ofera serviciile sale pentru nunti, botez-uri, evenimente private, zile onomastice etc. in partea de sud – est a tarii.

Oferim Pachete diversificate in functie de eveniment, Pachet Premium, Pachet Modern, Pachet Clasic. Va puteti optimiza pachetul in functie de evenimentul dumneavoastra.

Acesta pagina vine in ajutorul Google.

Call Now Button
Open chat
1
Bună ziua! Vă rugăm să ne precizaţi dacă aveţi întrebări.Suntem aici să vă ajutăm.
%d blogeri au apreciat: