Portofoliu

Portofoliu formatii trupe

Portofoliu formatii trupe – Dorian Orchestra formatii  nunta  Bucuresti, formatie pentru orice eveniment, potrivit evenimentului tau. Alege un band cover elegant.

Mai jos am listat cateva locatii importante unde noi am prestat servicii muzicale. Locatia este un element foarte important in desfasurarea unui eveniment de tip Nunta.

O locatie eleganta poate da evenimentului dumneavoastra un plus. Cand veti urmari filmarile nunti dumneavoastra veti fi placut impresionati de imaginile care au fost surprinse cu camera video.

O locatie eleganta va avea intotdeauna covor, mocheta in pardoseala si nu parchet sau gresie! Luminile sunt de o importanta foarte mare in alegerea unei locatii de vis. Locatiile elegante sunt iluminate cu acele candelabre luxoase cu foarte multe becuri. Nu alegeti o locatie care este slab iluminata!(becuri led la economie:)

Retineti ca functie de Locatie, Servire, Muzica si alte detalii foarte importande evenimentul dumneavoastra poate fi unul de vis sau poate deveni un Fiasco

 

Locatii Bucuresti

Rin Grand Hotel

Intercontinental

Burlesque

Marriott

American Ballroom

Locatii Constanta

Don Corleone

Ares

Cazino

Scoica

Locatii Ploiesti

City

President

 

Locatii UK

River

Bulgaria

Albena

 

 

error: Content is protected !!