Formatii Nunta Bucuresti

Formatii nunta Bucuresti 2018 pret 1500 euro

Formatii nunta Bucuresti 2018 pret 1500 euro

Formatii nunta bucuresti pret 1500 – 2000? ok, ati ajuns pe un site destinat formatiilor nunta Bucuresti.

Dorian Orchestra vine in anul 2018 cu pachete de pret diversificate! pentru  oferta de pret va rugam sa ne contactati pe pagina de Contact 

Pagina officiala de YouTube  unde puteti viziona mai multe clipuri demo.

Dorian Orchestra da startul la PACHETE Promotionale din anul 2018 ofera posibilitatea clientilor sa-si aleaga solistii preferati in functie de disponibilitate, sau sa completeze componenta formatiei cu alti solisti, instrumentisti.

Dispunem de Sonorizare professionala, masina de fum DJ, Fum Greu(optional), Schela de lumini(optional) dotata cu Beam R7 si par LED.

Transportul este asigurat de noi si nu se precepe pret separat!

Formatii nunta Bucuresti pret 1500/2000

Un dj va fi intotdeauna mai ieftin cu preturi situate intre 500 si 1000 euro, pe cand o formatie de nunta sau trupa de cover mai ieftina de 1500 euro(Formatii nunta bucuresti pret 1500) nu exista, sau daca exista nu este competitiva. O formatie ieftina nu poate asigura o logistica necesara desfasurarii unui eveniment elegant. O formatie de nunta ieftina nu poate avea in componenta sa instrumentisti de valoare, pentru simplu motiv – nu ii poate plati la adevarata lor valoare! Speram ca aceste informatii v-au fost utile si de ajutor in alegera unei formatii de nunta Bucuresti 2018.

Va asteptam si pe pagina officialde Facebook cu un Like, share.

Va multumim ca ati navigat pe siteul official Dorian Orchestra!

Categories: Formatii Nunta Evenimente

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: