Formatie nunta Constanta

Formatie nunta Constanta

Esti in cautarea  formatie nunta Constanta? Dorian Orchestra – Trupa de coveruri pentru nunta, botez, business party sau alt eveniment, noi te putem ajuta!

formatie de nunta in Constanta este probabil o cea mai importanta investie la un astfel de eveniment important. Majoritatea nuntasilor prefera o formatie de nunta pentru a creste nivelul distractiei(lucru reflectat in darul de nunta). Daca doriti sa cantam la nunta voastra in Constantane puteti suna la: 0721 479 480.

Dorian Orchestra a inceput sa presteze servicii in Constanta la Hotel Scoica din statiunea Jupiter Mangalia.

Prestam servicii muzicale(in sezonul estival, nunti, Corporate) la Hotel Scoica din anul 2006 consecutiv pana anul 2018.

Dorian Orchestra este o formatie cu experienta si cu un repertoriu variat de muzica usoara, populara si de petrecere, care vor face din evenimentul dumneavoastra un spectacol. Cu ajutorul experientei noastre in domeniu, precum si prin aparatura profesionala pe care o detinem, atmosfera petrecerii dvs. va fi de neuitat.

Dorian Orchestra este un partener de incredere pentru Hotel Scoica.

Acesta pagina este o pagina Google search pe cuvintele ajutatoare –  Formatii nunta Constanta, Formatie nunta Constanta, Formatie nunta Constanta preturi, Formatii din Constanta, Formatii ieftine Constanta.

Va asteptam pe Facebook cu un Like un Share! – ne ajuta foarte mult! Va multumim!


 

NOTA: Din data 09.06.2018 – deschidem sezonul estival – Dorian ORCHESTRA PRESTEAZA SERVICII MUZICALE LA HOTEL scoica statiunea Jupiter.


Statiunea Jupiter Constanta

JUPITER este o statiune de dimensiuni reduse, situata la aproximativ 40 de kilometri de Constanta si la doar 5 kilometri de orasul Mangalia, de care apartine din punct de vedere administrativ. Primul lucru care va incanta odata intrati in statiune este vegetatia bogata care o infrumuseteaza si care, pe timpul verilor toride, asigura umbra si racoare.

Statiunea este strabatuta de strazi si alei umbroase, perfecte pentru plimbare. Multe dintre restaurantele, magazinele si terasele din Jupiter sunt concentrate in jumatatea nordica a statiunii, in zona Lacului Tismana. Majoritatea hotelurilor mari din statiune sunt situate aproape de mare si sunt dispuse perpendicular pe tarm.

In sudul statiunii Jupiter, alipita acesteia, se gaseste o alta statiune mica, denumita Cap Aurora. La fel de verde ca statiunile vecine, Cap Aurora este o locatie linistita si plina de farmec. In zona, tarmul marii este mai inalt fata de plaja, iar hotelurile sunt asezate aproape de malul marii. Datorita pozitionarii, facilitatilor si  factorilor naturali pe care ii ofera, statiunile Jupiter si Cap Aurora sunt ideale pentru relaxare si cure de tratament cu factori
naturali: aer marin, apa sarata si soare.

PLAJA
Statiunea Jupiter are o plaja relativ micuta in comparatie cu alte statiuni ale litoralului romanesc. Aceasta se intinde pe o lungime de aproximativ 1 kilometru si este brazdata de cateva golfuri delimitate de diguri de protectie. Unde aceste golfuri „inghit” uscatul, plaja este ingusta, latindu-se in zonele digurilor de protectie si in partea de nord, catre statiunea Neptun. Anumite sectoare de plaja sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele. In zona statiunii Cap Aurora plaja este ingusta si modelata de golfuri. Avand in vedere ca tarmul este mai inalt in aceasta zona, accesul pe plaja se face pe scari sau alei care coboara lin pe nisip.


 

Categories: Formatii Nunta Evenimente

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: