Formatii Evenimente

Formatie Nunta Bucuresti

Formatie nunta Bucuresti

Formatie Nunta Bucuresti – Formatia Dorian Orchestra- formatie muzica nunta Evenimente festive : nunti, aniversari, petreceri corporate, botezuri. Trupa muzica nunta.

Dorian Orchestra (Formatie nunat Bucuresti) este una din cele mai populare Formatie nunta București. Dispunem de sonorizare, lumini, DJ; totul asigurat! Repertoriul include evergreen-uri disco, dance, rock’n’roll, pop-rock, reggae, latino, șlagăre românești, muzică ușoară românească, muzică de petrecere, muzică populară românească, muzică tradițională grecească, hituri moderne, piese care se difuzează la radio și TV în zilele noastre.

Aceasta pagina este o pagina ajutatoare pentru cautare in Google pe cuvintele cheie – formatie nunta bucuresti, formatii nunta bucuresti, Trupa Cover Bucuresti, formatie nunta 2018. Va invitam sa navigati pe pagina destinata clipurilor video, pentru a vizualiza cateva clipuri demo. Pentru mai multe clipuri video avem un canal official pe platforma YouTube.

Formatie nunta Bucuresti

Dorian Orchestra vine cu noutati incepand din anul 2018. Oferim pachete diversificate, instrumente noi, servicii muzicale diversificate, gheata carbonica, schela lumini, sonorizare Pro, Show latino, arab, etno, gypsy.

Alege un PACHET in functie de preferintele muzicale. Va putem crea si o oferta pesonalizata a formatiei in functie de genurile muzicale care vor predomina in seara evenimentului. Putem alege numarul de solisti si prestatia acestora in functie de preferinte. Exemplu: 1Solist muzica de petrecere si 2Solisti muzica usoara/Cover.

Pauzele vor fi acompaniate de un DJ de Nunta Professionist care va intretine atmosfera. Piesele vor fi atent alese inainte de evenimentul dumneavoastra (nunta eleganta Bucuresti).

Contacteaza-ne pentru un eveniment ce are loc Duminica si ai o reducere suplimentara de 20% + bonus alte servicii nunta(schela lumini, lumini arhitecturale, masina fum greu)!

Sunteti invitati si pe pagina noastra officiala de Facebook Dorian Orchestra, unde va asteptam cu un Like si un Share. Aceasta actiune ne-ar ajuta foarte mult in topul cautarilor de pe internet! Va multumim anticipat!

In subsolul acestei pagini am atasat si cateva fotografii preluate direct de la evenimentele private de tip Nunta Bucuresti.


Prev 1 of 4 Next
Prev 1 of 4 Next

 

Categories: Formatii Nunta Evenimente

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: