Formatie Nunta Bucuresti

Formatie nunta Bucuresti

Cautati Formatie Nunta Bucuresti? Ati ajuns pe siteul personal al Formatiei de Nunta Bucuresti – Dorian Orchestra.

Dorian Orchestra este una din cele mai populare Formatie nunta București. Dispunem de sonorizare, lumini, DJ; totul asigurat! Repertoriul include evergreen-uri disco, dance, rock’n’roll, pop-rock, reggae, latino, șlagăre românești, muzică ușoară românească, muzică de petrecere, muzică populară românească, muzică tradițională grecească, hituri moderne, piese care se difuzează la radio și TV în zilele noastre.

Aceasta pagina este o pagina ajutatoare pentru cautare in Google pe cuvintele cheie – formatie nunta bucuresti, formatii nunta bucuresti, Trupa Cover Bucuresti, formatie nunta 2018. Va invitam sa navigati pe pagina destinata clipurilor video, pentru a vizualiza cateva clipuri demo. Pentru mai multe clipuri video avem un canal official pe platforma YouTube.

Formatie nunta Bucuresti

Dorian Orchestra vine cu noutati incepand din anul 2018 – pachete diversificate, instrumente noi, servicii muzicale diversificate, gheata carbonica, schela lumini, sonorizare Pro, Show latino, arab, etno, gypsy.

Contacteaza-ne pentru un eveniment ce are loc Duminica si ai o reducere suplimentara de 20% + bonus alte servicii!

Sunteti invitati si pe pagina noastra officiala de Facebook Dorian Orchestra, unde va asteptam cu un Like si un Share. Aceasta actiune ne-ar ajuta foarte mult in cautarile de pe internet!

In subsolul acestei pagini am atasat si cateva fotografii preluate direct de la evenimentele private de tip Nunta Bucuresti.

Categories: Formatii Nunta

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: